Termikus Ionizáció

Termikus Ionizáció

A modern kozmetika leginnovatívabb kezelése a Termikus Ionizáció. Non-invazív eljárás, tehát csak a hámréteg felső részében (bazális réteg; stratum basale)) dolgozunk. Nagyon eredményesen tudjuk vele kezelni az apróbb és mélyebb ráncokat, a pigmentfoltokat, és a megereszkedéseket. A petyhüdt bőr szépen feszesíthető, így a felső szemhéjra lógó felesleges bőr is. A kezelés hatására a megerszkedett bőr összehúzódik, helyén új, friss jön létre, néhány hét alatt a kollagén és elasztikus rostok sűrűbben szövik be a területet, ezáltal tömöttebb lesz  a bőr.

A plazmánál a plazmafény kibocsátására applikációként inkább tűt, míg a Termikus Ionizációnál kúp alakú kimenetet használunk. Az utóbbi az én tapasztalataim szerint kevésbé viseli meg a bőr felszínét, lesznek ugyan kis pöttyöcskék, de a környező szövetek érintetlenek maradnak, emiatt mindenki gyorsabb gyógyulásról számol be. A gyógyult bőr felszíne hamarabb regenerálódik, egyenletesebb lesz, ráadásul a megfelelő utóápolást betartva a Termikus Ionizációnál teljesen kiküszöbölhetőek a barna foltok.

Az energialeadás módja miatt a  plazma főként a bőr felszínen fejti ki a hatását, míg Termikus Ionizáció az alatta lévő részt is jobban regenerációra készteti – ezért hatékonyabb, látványosabb az eredmény, ezért érhető el vele akár szemhéjplasztikához hasonló végeredmény is. 

A Termikus Ionizáció legújabb innovációja, egy olyan kezelőfej, mellyel az egész arcot lehet kezelni, egyetlen alkalommal. A kezelés csak bőrpírral jár, gyógyulási idő nélkül. Az eredmény önmagáért beszél. Ezt a kezelést egy – két hét múlva érdemes megismételni, így még tartósabb és látványosabb lesz az eredmény.