Bemutatkozás

Tóth Andrea kozmetikusTóth Andrea vagyok, gyermekkoromban sebészként és bőrgyógyászként képzeltem el magam, amiből végül a fehér köpeny meg is lett. 1998- óta dolgozom a kozmetikus szakmában. Mindig arra törekedtem, hogy az éppen elérhető legmagasabb színvonalú eljárásokkal dolgozzak.

Az elmúlt néhány évben nagyon sokat közelített a plasztikai sebészet a kozmetikához. Jó néhány kezelés a mi szakmánk szakembereinek kezébe is eljuthatott. Igyekeztem, én is, minél több eljárást már az elsők között megtanulni. A hagyományos kozmetikai kezelések kiegészültek olyan gépekkel, anyagokkal, melyek a bőr struktúráját drasztikusabban képesek megváltoztatni, a hatóanyagokat a legmélyebb rétegekbe eljuttatni. A tetoválások is finomodtak, egyre inkább a természetes hatás elérése a cél. Az ezekhez szükséges technológiák is megváltoztak, melyekkel lépést kell tartani. 

Egyedül a céljaim és a hozzáállásom nem változott az évek alatt. Továbbra is szeretném a maximumot nyújtani vendégeim számára, személyre szabott kezelési protokollt kidolgozva, hiszen mindenki más-más bőr problémával fordul hozzám. Egyre több technikai
lehetőségem van, arra, hogy visszaadjam az önbizalmukat, hogy szebbnek és egészségesebbnek érezzék magukat.

Aki hozzám érkezik, nem csak szépülni jön, pihenni is…

Várok mindenkit szeretettel!

Andi