Hyaluron pen

Hyaluron_Pen

Működési elv:
Eredetileg oltó eszközként illetve injekció beadására találták ki, fertőzés veszélye nélkül. A szerkezet nagynyomású levegővel (6 bar) préseli át az anyagot (esetünkben a HYALURONSAVAT), egy 0,14 mm átmérőjű lyukon keresztül.

Hatásmechanizmus:
A bőrbe fecskendezett anyag egyenletesebben szétterül, mint a hagyományos tűs injektálással és csomók sem keletkeznek. A bejuttatott anyag, nagy mennyiségű vizet képes megkötni (1000x vízmegkötésre képes a hyaluronsav). Az eredmény azonnal látható, a beavatkozás nyomai egy napon belül eltűnnek. Felhasználható ajkak volumen növelésére, orr-ajak redő, mosolyránc, orcák
mély ráncai illetve mélyebb homlok redő kezelésére.

Tartósság:
A hyaluronsav az emberi testben természetesen megtalálható anyag, a bőr egyik fontos alkotóeleme, melynek szintézise az évek előrehaladtával csökken. HYALURON PEN kezelést követően az eredmény tartóssága 4-6-8 hónap, a bőr állapotától a vendég korától és életvitelétől függően. Ajánlott alternatíva mindazoknak, akik félnek a tűtől, vagy egyelőre nem gondolkodnak plasztikai sebész által végzett beavatkozáson.